Alexander Prodér går match på The Zone FC

Alexander Prodér från Adrenaline Fighters med ett professionellt fight record på 2-3-0 kommer att gå match på Zone FC – Demolition den 6 maj i Lisebergshallen.

Prodér har tränat och tävlat under en lång tid och hans första MMA-match gick han redan 2006 mot Blazej Macieszonek, som han vann på armbar i första ronden. Den senaste matchen var på The Zone FC Unbreakable mot BJJ-svartbältet Alan Carlos i mellanvikt. Prodér fastnade då i en kimura, tre minuter in i första ronden.
Prodér har en hektiskt schema framför sig och kommer att gå match på Strength & Honour i England den 3 mars mot Craig White.
Prodér tränar stenhårt inför sina kommande matcher och han kommer gå ner, inte bara en viktklass – utan två till The Zone FC – Demolition, från mellanvikt till lättvikt. Detta är den viktklass där han har sina två vinster och den viktklass han vill gå i, i framtiden.
Den 25-årige MMA-fightern från Adreanline Fighters längtar till att åter komma in i The Zone-buren i Lisebergshallen den 6 maj. Han är beslutsam på att leverera och göra en bra prestation.
Biljetter på Ticnet
The Zone FC – Demolition Fight Card

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer