David Bielkhedens motståndare för SC 8 är klar

Superior Challenge har i dag annoserat vem som kommer möta David Bielkheden på deras nästa gala som går av stapeln i Malmö 6 oktober.

Motståndaren blir före detta UFC fightern Karo Parisyan, 20-9-0, 1 NC som är en riktig MMA veteran som fightas som proffs sedan 1999. Under sin tid i UFC besegrade Parisyan namn som Nick Diaz, Matt Serra,Chris Lytle med flera. Senaste matchen i UFC var på UFC 123 slutade dock med förlust mot Dennis Hallman via TKO 1:47 R1. Sen dess har Parisyan gått 1-3-0. Nu väntar David Bielkheden för ”The Heat” som är Parisyan smeknamn

Babak Aghavali, VD Superior Group kommenterar matchen så här: ”Jag är väldigt glad över att offentliggöra den här matchen i Superior Challenge här hemma i Sverige. David är otroligt taggad och förberedd inför den här matchen, och jag har aldrig sett honom så fokuserad tidigare. Karo är en fantastisk atlet, en stenhård kille, och en väldigt erfaren fighter som kommer göra allt för att vinna. Det här är en stor internationell match och en av Superior Challenges pärlor. Jag kan knappt bärga mig till matchdagen.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer