Nyhet

Granat mot Sprott 5/12 i Hamburg

Denis Bakhtov ut, Michael Sprott in. Adrian Granat tvingas byta motståndare från en veteran till en annan, men den obesegrade skåningen är likväl favorit inför karriärens tionde fajt.

Då den ursprunglige motståndarkandidaten Denis Bakhtov tvingade att dra sig ur, blir det istället veteranen Michael Sprott som får dela ring med den obesegrade skånepågen Adrian ”Gäddan” Granat i Hamburg den 5:e december.

Den brittiske 40-åringen Sprott (42-24, 17KO) har en gedigen erfarenhet med 66 fajter och sammanlagt 363 ronder i bagaget, och har under sin snart tjugo år långa karriär ställts mot bekanta namn så som Robert Helenius, Kubrat Pulev, Ruslan Chagaev och landsmannen Anthony Joshua. Så sent som 2010 var britten ytterst nära att erövra den då vakanta EBU-titeln i ett möte mot Audley Harrison, men en tung krok i mitten av tolfte satte stopp för de planerna.
Så även om bäst före-datumet onekligen har gått ut, kan det bli något att bita i för Granat (9-0, 8KO) som är ute efter sin tionde raka seger på lika många matcher.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer