ArtikelNyhet

Undisputed: Det Ultimata Boxningsspelet – Stig in i Ringen med Tidernas Största Legendarer

Efter ett drygt decennium utan ett betydande boxningsspel kommer Undisputed och blåser nytt liv i genren. Spelet levererar en upplevelse där drömmatcher mellan sportens största legendarer blir verklighet. Föreställ dig en explosiv uppgörelse mellan Muhammad Ali och Tyson Fury i en episk tungviktsmatch om den obestridda titeln. Eller låt en nutida superstjärna som Deontay Wilder ta sig an den legendariske Joe Frazier. Undisputed ger dig möjligheten att iscensätta dessa drömmatcher och ställa den eviga frågan: Vem blir den obestridde mästaren?

Undisputed har ambitionen att återskapa den nervkittlande känslan av att stå i ringen, där varje slag och rörelse kan avgöra matchens utgång. Med över 70 licensierade boxare från både dåtid och nutid, öppnar sig en värld av drömfajter. Spelare kan njuta av nuvarande giganter som Tyson Fury, Oleksandr Usyk och Canelo Alvarez, och klassiska mästare som Muhammad Ali, Sugar Ray Leonard och Rocky Marciano. Möjligheterna är oändliga!

EXCEPTIONELL REALISM
Det som skiljer Undisputed från tidigare boxningsspel är dess fullständiga hängivenhet till realism. Med hjälp av avancerad motion capture-teknik har varje boxares stil återskapats in i minsta detalj. Från Muhammad Alis eleganta fotarbete till Roy Jones Jrs explosiva och lekfulla stil, känns varje rörelse autentisk. Den detaljerade grafiken lyfter hela spelupplevelsen.

Spelet erbjuder dessutom en mer strategisk spelmekanik med över 60 slagkombinationer och defensiva manövrar att bemästra. En innovativ fysikmotor styr fotarbetet och ger dig full kontroll över din boxares rörelser. Här går det inte att ”button-masha” sig till en vinst – varje drag kräver noggranna överväganden. Du måste analysera motståndarens mönster, läsa av situationen och anpassa din strategi, precis som i verklig boxning!

FRÅN AMATÖR TILL MÄSTARE
För de som verkligen vill dyka in i boxningens värld erbjuder Undisputed ett komplett karriärläge där du kan leda din egen boxare från amatörligorna till världsscenen. Varje match och träningspass påverkar din boxares framtid, och du får bygga ett starkt team med tränare och managers som guidar din karriär. Välj noggrant när det kommer till strategier och sponsorkontrakt, eftersom varje val påverkar din boxares väg mot toppen. Vill du bli en knockout-specialist eller finslipa din taktik för långsiktig seger på poäng? Karriärläget ger dig friheten att samla titlar från WBC, WBO och IBF, samtidigt som du kan bygga ett globalt varumärke.

MÄNGDER AV SPELLÄGEN
Oavsett om du är en casual gamer eller en inbiten boxningsfantast, har Undisputed något för alla. Ta dig an spelare från hela världen i intensiva online-matcher där skicklighet och strategi är nyckeln till framgång. Ett globalt rankingsystem låter dig tävla i internationella turneringar och slåss om titeln som världens bästa spelare.

För de allra mest dedikerade går det att utmana sig själv i Prize Fights, där du möter noggrant utvalda motståndare under specifika förhållanden som kräver maximal precision.

UNDISPUTED – NÅGOT FÖR ALLA
Undisputed är mer än ett spel – det är en hyllning till boxningens historia, nutid och framtid. Spelet släpps digitalt den 8 oktober 2024 och fysiskt den 11 oktober 2024, och förväntas ta spelvärlden med storm. Med sitt imponerande utbud av boxare, banbrytande grafik och autentisk spelmekanik, är Undisputed ett självklart val för alla boxningsfans. Så, vem blir din obestridde mästare?

Här nedan har du en video som går igenom några av finesserna och funktionerna i Undisputed:

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer