Live resultat från Heroes Fighting Championship

Här kommer ni kunna följa Heores Fighting Championship från Halmstad i realtid. 13 matcher kommer galan bjuda på. 10 MMA matcher och 3 thaiboxningsmatcher. Galan börjar 18:00. På twitter kommer ni se bilder från arenan ihop med spontana tankar från vår webbredaktör.

Main-event: Thaiboxning -70 kg:

Sanny Dahlbeck vs. Mauro Serra, Res: Sanny Dahlbeck vinner genom enhälligt domslut
Rond 1: 10-9
Bra första rond som bjöd på bra med action och fin thai teknik. Dahlbeck tycker jag vann den utan större problem.
Rond 2: 10-9
Bägge bjuder på varandra med lite skön humor. Missar de en huvudspark visar den andra att han är tacksam för att den missa. Men Sanny tog även hem andra ronden enligt mig.
Rond 3: 10-9
Sanny Dahlbeck var numret större än Serra i kväll. Men kom aldrig nära att avsluta. Vinner alla tre ronder enligt mig.
MMA: Mellanvikt: Alan Carlos vs. Allan Love, Res: Allen Love vinner via submission (giljotin) 3:20 R2
Rond 1: 9-10
Första ronden vinner Skotten Allen Love som efter en fällning av Carlos aldrig tillät honom komma upp eller hota med dennes markguard.
Rond 2:
Love var illa ute tidigt i ronden. Men när han tvingade upp Alan Carlos sköt Carlos för en tnedtagning. Love fångar in huvudet i en giljotin som tvingar Alan Carlos att tapa.
Rond 3:
MMA: Bantamvikt: Martin Akhtar vs. Emil Hartsner, Res: Emil Hartsner vinner genom enhälligt domslut.
Rond 1: 9-10
Intensiv första rond där Akhtar några gånger låg riktigt illa till. Men lyckades på något sätt ända hitta vägen ut. Men Hartsner vinner ronden i min mening där.
Rond 2: 9-10
Hartsner höll på att bli utputad ur ringen men på ren tur får han tag på ett ringrep och håller fast sig allt vad tygen håller. Kommer tillbaka till ringen och dominerar sen Martin Akhtar på marken. Akhtar visar prov på excellent submission försvar men det är Hartsner som vinner andra ronden klart.
Rond 3: 9-10
Emil Hartsner var riktigt imponerande mot Martin Akhtar. Lät aldrig Martin hitta något avstånd och tog ner honom som på beställning. Emil Hartsner såg riktigt imponerande ut i dag.
Thaiboxning -58 kg: Madeleine Vall vs. Christin Fiedler, Res: Madeleine Vall vinner genom enhälligt domslut
Rond 1: 10-9
Jämn första rond men tycker Vall har initiativet i matchen.
Rond 2: 10-9
Samma som första.
Rond 3: 10-9
Vall sprider en känsla av kontroll i den här tredje ronden också. Mer av en teknisk fight än slugfesten mellan Dahlgren vs. Johansson tidigare under kvällen.
Rond 4: 10-9
Ännu en rondvinst till Vall.
Rond 5: 10-9 (Madeleine Vall vinner 50-45 på mitt scorecard.)
MMA: Tungvikt: Yosef Ali Muhammad vs. Viktor Pesta, Res: Yosef Ali Muhammad vinner genom delat domslut.
Rond 1: 9-10
Nästan direkt ramlar dem två fighterserna ut genom ringrepen. Som tur är skadas ingen. Efter den inledningen kände Pesta på Yosefs kraft. Gillade inte det tog ner det och styrde sen första ronden till största delen.
Rond 2: 9-10
Pesta dominerade i andra ronden. Yosf är bättre stående men kunde inte stoppa nedtagningarna.
Rond 3: 9-10
Viktor Pesta blev ett för tufft test för unge Yosef. Lär sig Yosef av den här matchen kommer han bli riktigt farlig. Nedtagningarna från Pesta var illersnabba och Yosef verkade aldrig hitta ett motvapen. Tji fick jag tydligen.
MMA: Weltervikt: Abus Magomedov vs. Andreas Ståhl, Res: Andreas Ståhl vinner via submission (rear-naked choke) 3:32 R2
Rond 1: 9-10
Bra första rond som Andreas Ståhl kan ha lyckats sno med en sen nedtagning men där tysken var bättre överlag.
Rond 2:
Rond 3:
MMA: Weltervikt: Tim Waage vs. Per Franklin, Res: Per Franklin vinner via TKO (skada) R1
Rond 1: Tim Waage träffar Franklins smalben med en spark som för hans egna att brytas. Matchen är slut och arrangören tar direkt en paus för att låta läkare kolla upp Tim Waage. Riktigt läskigt att se. Waage hade precis innan kommit tillbaka från en lång skadefrånvaro och nu lär han få en till.
Rond 2:
Rond 3:
MMA: Lättvikt: Jonathan Svensson vs. Guram Katateladze, Res: Guram Katateladze via TKO 1:40 R3
Rond 1: 10-9
Riktigt kul första rond med mycket stående kamp. Fina tekniker från bägge med mycket sparkar och slag. Men jag tror Svensson vinner efter en bra clinch i slutet av första ronden med tunga knän mot Gurams lår.
Rond 2: 9-10
Efter en tidig nedtagning från Svensson så vaknade Guram till och genomförde en stark andra rond. Slog mer och var den som styrde vart dem gick i ringen.
Rond 3:
Riktigt snygg vänster cross avslutar Guram Svensson med och vinner via KO i tredje ronden.
MMA: Lättvikt: Kristoffer Källgren vs. Christopher Wassberg, Res: Christopher Wassberg vinner via submission (rear-naked choke) 2:02 R1
Rond 1:
Rond 2:
Rond 3:
MMA -63 kg: LJ Adams vs. Lina Akhtar Länsberg, Res: Lina Akhtar Länsberg vinner genom enhälligt domslut
Rond 1: 9-10
Svårbedömd rond då Adams tryckte upp Länsberg mot repen under stora delar utan att göra något. Men när Lina fick utrymma träffade hon LJ med tunga slag. Ger nog ronden till Lina.
Rond 2: 9-10
Största händelsen i ronden var att ena ringrepet brast och tvingade fram en snabbreperation som varade i drygt en kvart om inte lite mer.
Rond 3: 10-9
Samma som dem tidigare två ronderna. LJ trycker upp Lina mot repen. Svårt att veta vem som kommer vinna den här matchen. För mig är det Lina, men det är LJ som tekniskt sätt ”dominerat”.
Thaiboxning -81 kg: Kim Dahlgren vs. Marcus Johansson, Res: Kim Dahlgren vinner via TKO 0:57 R5
Rond 1: 9-10
Johansson fick en räkning i första och vinner därmed ronden. Men tiden gick över med drygt tio sekunder vilket gav burop från publiken. Dahlgrens tränare flög upp i ringen och sa inga snälla saker till domaren och mot sekitariatet. Blev riktigt dålig stämning ett tag.
Rond 2: 9-10
Johansson sänker Dahlgren med ett knä i levern och tvingar honom till ännu en räkning. Inga problem med tiden den här gången som tur var.
Rond 3: 10-9
Stark rond från Kim Dahlgren som kommer tillbaka i tredje och dominerade sista minuten. Tvingade också Johansson att ta en räkning i slutet.
Rond 4: 10-8
Matchen har het vänt och Kim Dahlgren har tvingat Johansson att ta två räkningar i fjärde ronden. Ser ut som Dahlgren kommer vända på det här. Orken verkar ha tagit slut hos Johansson.
Rond 5:
MMA: Mellanvikt: Marcus Andersson vs. Jonathan Salminen, Res: Marcus Andersson vinner via submission (armbar) 3:30 R1
Rond 1:
Rond 2:
Rond 3:
MMA: Fjädervikt: Robert Naess vs. Michel Ersoy, Res: Michel Ersoy vinner genom enhälligt domslut (3-0)
Rond 1: 9-10
En intressant första rond utan stora händeser. Ersoy vinner den tack vare mer kontroll på marken och delvis på grund av ett riktigt nära submission försök (kimura).
Rond 2: 10-9
Naess drog ner Ersoy i sin markguard på marken tidigt i andra ronden och efter en tag lyckas han göra en reverse på marken. Men utan att riktigt skada. Dock tillräckligt för att vinna ronden i min mening.
Rond 3: 29-28 till Robert Naess på mitt scorecard.
En till seg rond. Men där Robert Naess kom i topp position och dominerade ronden efter det.
Skriven av Dennis Johansson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer